فایل ورد word مقاله بررسي تاثير پارامتر ضخامت و افزودن دوپنت فلوئور بر عملکرد فوتوکاتاليستي پوششهاي تيتانيا دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word مقاله بررسي تاثير پارامتر ضخامت و افزودن دوپنت فلوئور بر عملکرد فوتوکاتاليستي پوششهاي تيتانيا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word مقاله بررسي تاثير پارامتر ضخامت و افزودن دوپنت فلوئور بر عملکرد فوتوکاتاليستي پوششهاي تيتانيا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word مقاله بررسي تاثير پارامتر ضخامت و افزودن دوپنت فلوئور بر عملکرد فوتوکاتاليستي پوششهاي تيتانيا :
تعداد صفحات : 22
در پژوهش حاضر، سل تیتانیای خالص و سل های حاوی مقادیر مختلف عنصر فلوئور به عنوان دوپنت با استفاده از پیش ماده آمونیوم فلوراید(NH4F) به روش سل ژل تهیه و پس از تعیین ضخامت بهینه بر روی زیرلایه های شیشه(سودالایم) با روش غوطه وری اعمال شدند. نمونه های پوشش داده شده در دمای 100 درجه سانتیگراد خشک و در دمای 500 درجه سانتیگراد کلسینه شدند. به منظور شناسایی ترکیب فازی پوشش ها از نمونه ها آنالیز اشعه ایکس و به منظور بررسی خواص نوری از آزمون DRS استفاده شد. همچنین جهت مطالعه ضخامت و ریزساختار پوشش ها از میکروسکوپ الکترونی روبشی-گسیل میدانی(FESEM) استفاده شد. جهت بررسی خواص فوتوکاتالیستی پوشش ها، توانایی آن ها در تجزیه محلول متیلن بلو و رودامین B تحت تابش نور فرابنفش و مرئی اندازه گیری شد. نتایج آزمون ها نشان داد که پوشش های نانوساختار تیتانیا به ضخامت حدود 308 نانومتر بر روی زیرلایه شیشه تشکیل شدند. در نمونه دوپ شده با فلوئور، انرژی نوار ممنوعه تیتانیا نسبت به تیتانیای خالص به صورت قابل ملاحظه ای کاهش نیافت اما تشکیل پوششی با یک ریزساختار بسیار یکنواخت و با اندازه ذرات ریزتر موجب بهبود عملکرد فوتوکاتالیستی این نمونه ها تحت تابش نور فرابنفش شد به طوری که میزان تجزیه محلول متیلن بلو در نمونه دوپ شده با فلوئور به میزان56 % بیشتر از نمونه تیتانیای خالص بود.
