فایل ورد word مقاله مقايسه اثربخشي طرحواره درماني و درمان شناختي رفتاري بر تعديل طرحواره هاي ناسازگار اوليه در بيماران 16 تا 23 سال مبتلا به پراشتهاي عصبي با توجه به پيوند والديني

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word مقاله مقايسه اثربخشي طرحواره درماني و درمان شناختي رفتاري بر تعديل طرحواره هاي ناسازگار اوليه در بيماران 16 تا 23 سال مبتلا به پراشتهاي عصبي با توجه به پيوند والديني دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word مقاله مقايسه اثربخشي طرحواره درماني و درمان شناختي رفتاري بر تعديل طرحواره هاي ناسازگار اوليه در بيماران 16 تا 23 سال مبتلا به پراشتهاي عصبي با توجه به پيوند والديني  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word مقاله مقايسه اثربخشي طرحواره درماني و درمان شناختي رفتاري بر تعديل طرحواره هاي ناسازگار اوليه در بيماران 16 تا 23 سال مبتلا به پراشتهاي عصبي با توجه به پيوند والديني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد word مقاله مقايسه اثربخشي طرحواره درماني و درمان شناختي رفتاري بر تعديل طرحواره هاي ناسازگار اوليه در بيماران 16 تا 23 سال مبتلا به پراشتهاي عصبي با توجه به پيوند والديني :


تعداد صفحات : 20

مقدمه: برطبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، اختلال خوردن از چالش برانگیزترین بیماری های دوران نوجوانی با شیوع رو به گسترش است.
هدف: مطالعه حاضر مقایسه اثربخشی طرحواره درمانی و درمان شناختی رفتاری بر بهبود طرحواره های ناسازگار اولیه در بیماران پراشتهای عصبی با توجه به پیوند والدینی بوده است.
روش: آزمایشی با طرح پیش آزمون- پس آزمون ، پیگیری با گروه کنترل می باشد. جامعه آماری شامل بیماران دارای اختلال خوردن مراجعه کننده به مراکز روانپزشکی شهر تهران در رده سنی 16 تا 23 سال می باشد. روش نمونه گیری به صورت هدفمند بوده است. در غربالگری صورت گرفته 39 بیمار پراشتهای عصبی نشخیص داده شد، در نهایت بیماران در دو گروه آزمایش و یک گروه کنترل همتا سازی شده اند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه(پیوند والدینی و طرحواره یانگ) و مصاحبه تشخیصی بر اساس ملاک های تشخیص اختلال خوردن و تشخیص روان پزشک می باشد.
یافته ها: بیماران در حوزه بریدگی و طرد، خود گردانی و عملکرد مختل دارای بیشترین مشکل بوده اند.، اما در حوزه گوش به زنگی، دیگر جهت مندی و محدودیت های مختل آسیب پذیری کمتری داشتند. همچنین درمان طرحواره نسبت به درمان شناختی رفتاری دارای اثر بخشی و ماندگاری بالاتری در بیماران دارای پیوند والدینی بیش حمایت گر بوده است.
نتیجه گیری: یافته های بدست آمده از پژوهش می تواند در سبب شناسی اختلال پراشتهایی عصبی مبتنی بر نقش خانواده در این اختلال مهر تایید بزنیم.

لینک کمکی