فایل ورد word مقاله رابط? بين راهبردهاي تنظيم هيجان و ابعاد صفتي-حالتي اضطراب رقابتي در تکواندوکاران جام سفير کر? جنوبي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word مقاله رابط? بين راهبردهاي تنظيم هيجان و ابعاد صفتي-حالتي اضطراب رقابتي در تکواندوکاران جام سفير کر? جنوبي دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word مقاله رابط? بين راهبردهاي تنظيم هيجان و ابعاد صفتي-حالتي اضطراب رقابتي در تکواندوکاران جام سفير کر? جنوبي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word مقاله رابط? بين راهبردهاي تنظيم هيجان و ابعاد صفتي-حالتي اضطراب رقابتي در تکواندوکاران جام سفير کر? جنوبي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد word مقاله رابط? بين راهبردهاي تنظيم هيجان و ابعاد صفتي-حالتي اضطراب رقابتي در تکواندوکاران جام سفير کر? جنوبي :


تعداد صفحات : 21

مقدمه: یکی از قابل توجه‍ترین هیجانات منفی اضطراب رقابتی است از این ‌جهت که از علل اصلی افت عملکرد ورزشکاران محسوب می‌شود.
هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی رابط بین راهبردهای تنظیم هیجان و ابعاد اضطراب رقابتی در تکواندوکاران نخبه بود.
روش: پژوهش حاضر توصیفی- همبستگی بود، از جامع تکواندوکاران ایرانی شرکت‌کننده در جام سفیر کر جنوبی 120 ورزشکار به‌صورت نمونه‌گیری تصادفی انتخاب شدند و پرسش‌نامه‌های تنظیم هیجان، اضطراب صفتی و اضطراب حالتی بازنگری شده-2 را تکمیل نمودند. داده‌ها از طریق همبستگی پیرسون، رگرسیون چندگانه و آنوا تحلیل شد.
یافته‌ها: نتایج نشان داد که راهبردهای تنظیم هیجان به طور معناداری، با اضطراب رقابتی رابط دارند و راهبرد باز ارزیابی به‍صورت منفی و راهبرد بازداری به‍صورت مثبت تغییرات هر یک از ابعاد اضطراب رقابتی را تبیین می‎کنند؛ در حالی‍که این پیش‍بینی در مورد اعتماد به نفس معکوس بود. به علاوه، داده‌ها نشان داد که در مقایسه با زنان، مردان به میزان بیشتری از راهبردهای بازارزیابی استفاده می‌کنند؛ در صورتی که زنان بیشتر از مردان راهبردهای بازداری را بکار می‌گیرند.
نتیجه‌گیری: در مجموع نتایج حاکی از آن است که راهبردهای تنظیم هیجان نقش مؤثری در ابعاد اضطراب رقابتی ایفاء می‌کنند و سطوح اضطراب تکواندوکاران متناسب با این راهبردها می‌باشد.

لینک کمکی