فایل ورد word مقاله گزارش ويژه: پارادايم‌ها، پنجره‌هايي به دنياي درون و برون ما

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word مقاله گزارش ويژه: پارادايم‌ها، پنجره‌هايي به دنياي درون و برون ما دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word مقاله گزارش ويژه: پارادايم‌ها، پنجره‌هايي به دنياي درون و برون ما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word مقاله گزارش ويژه: پارادايم‌ها، پنجره‌هايي به دنياي درون و برون ما،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد word مقاله گزارش ويژه: پارادايم‌ها، پنجره‌هايي به دنياي درون و برون ما :


تعداد صفحات : 7

دکترآزمندیان درآغازسخنان خود، به نقش شکوه مند باورها درزندگی انسان ها اشاره کرد و چنین گفت: چنانچه باورهای خود را قبول داشته باشید، دست به خاکستر بزنید طلا می‌شود و می‌توانید در همه جا بدرخشید. تصویر ذهنی هر فرد از خودش نشان توانایی اوست. اما اساس این‌ها در چیست؟ یعنی آدم‌ها چگونه چنین تصویر زیبایی را از خود پیدا می‌کنند و مبنای علمی آن، خودباوری، اعتماد به نفس، توانایی در پیدا کردن خود، روحیه شاد، نگاه مثبت، توانایی نفوذ و ارتباط در دل مدیران، شادی و نشاط درونی، توانایی ایجاد انگیزه در خود و همکاران، توانایی در حل مسئله و ایجاد امید است. خب، پارامترهایی که ارزش شما را معین می‌کنند مثل اینکه چقدر اعتماد به نفس دارید، چقدر انسان امیدواری هستید، یا چقدر خودباور هستید و چه میزان توانایی ایجاد انگیزه را درخود دارید، اگر به هر کدام یک نمره بدهید، معدل این نمره در دنیای شما چقدر است؟ آیا این نمره 70 است یا 80 یا 100؟ به عبارتی می‌خواهیم بدانیم که شما در جایگاه یک رهبر موفق، یک پدر موفق یا مادری موفق، یک مدیر یا معلمی موفق، چه نمره‌ای را به خود می‌دهید. فرض کنید شما به خود نمره 70 می‌دهید. جالب اینجاست که تمام کسانی که با شما کار می‌کنند هم اگر پرسش‌ها را به آن‌ها بدهید همین نمره را به شما خواهند داد یعنی دیگران هم آن چیزی را در شما می‌بینند که خودتان در خود دیده‌اید.
در تعریف رهبری می‌دانیم که رهبری انتقال اشتیاق است و دریافت اعتماد. تمام انسان‌ها و رهبران موفق و تمام مدیران موفق در تعریف بالا می‌گنجند یعنی در هر مکانی که ظاهر می‌شوند، صدای قدم‌هایشان ترنم موسیقی زندگی است. در همه جا، پررنگ حضور دارند و همه جا به عنوان یک شخصیت توانمند الهی حضور می‌یابند دومین ویژگی چنین افرادی، حضور صددرصد آنها در محیط است یعنی وقتی با همسر خود صحبت می‌کنند، صددرصد فقط به صحبت‌های او گوش می‌دهند و تمرکز کامل دارند.
ویژگی بعدی انسان‌ها و مدیران موفق، انتقال اشتیاق و ایجاد زلزله در دیگران است و از این راه اعتماد دریافت می‌کنند. افراد وقتی اشتیاق را به دیگران منتقل می‌کنند که خود آن را داشته باشند بنابراین داستان رهبری، داستان تعلیم و تربیت خود است که سعی می‌کنند به ایجاد تغییر در خود و دیگران بپردازند. انسانی که شبانه روز مشکلات و غم و اندوه و غصه‌ها را بیان می‌کند نمی‌تواند ویژگی انتقال اشتیاق و دریافت اعتماد را داشته باشد.
اصلی وجود دارد معروف به اصل طلایی پذیرش که می‌گوید، اگر شرایطی در زندگی به شما تحمیل شده است که در کنترلتان نیست و شما تنها غر می‌زنید، بنابراین دردی را دوا نکرده‌اید. پس، اصل طلایی پذیرش می‌گوید، این شرایط تحمیلی وغیرقابل کنترل را بپذیرید اما بیکار ننشینید و تلاش کنید که شرایط موجود را به شرایط بهتر و مطلوب‌تری تبدیل کنید به همین علت است که انسان‌های موفق از دل بحران‌ها، بسیار موفق خارج می‌شوند وغر نمی‌زنند که دلار چنین است، تحریم‌ها آن‌گونه‌اند و یا مواد اولیه چنان است و زانوی غم بغل کنند بلکه بر عکس، حرکت می‌کنند، فکر‌ می‌کنند، امید ایجاد می‌کنند و شرایط موجود را به یک شرایط مطلوب تبدیل می‌کنند این قانون پذیرش است. اصل پذیرش برای مدیران ما می‌تواند بسیار کارساز باشد. به طور کلی اگر خود را از درون، مثبت، محبوب، مولد و موفق ببینید، در بیرون هم به همین شکل رفتار خواهید کرد. این نگاهی بسیار با ارزش است. اساساً روند زندگی ما، براساس نگاهی است که به زندگی داریم. اگر نگاه شما به زندگی منفی باشد، تصویر زندگی ضعیفی در ذهن شما ساخته خواهد شد و سبب می‌شود که در صحنه کار و زندگی، بسیار ضعیف ظاهر شوید و فراموش نکنیم که این یک قانون است.
یعنی کیفیت زندگی شما را نوع نگاه شما به زندگی تعیین می‌کند و باید گفت که از کوزه همان تراود که در اوست. پس باید فکر کنیم که در کجا می‌توانیم از خود تصویر زندگی زیبایی داشته باشیم و آن را ظاهر سازیم.دریافت متن کامل

لینک کمکی