فایل ورد word تخمين ريسک اعتباري شرکت هاي پذيرفته شده در سازمان بورس و اوراق بهادار با استفاده از روش شبکه عصبي با رويکرد داده کاوي دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word تخمين ريسک اعتباري شرکت هاي پذيرفته شده در سازمان بورس و اوراق بهادار با استفاده از روش شبکه عصبي با رويکرد داده کاوي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word تخمين ريسک اعتباري شرکت هاي پذيرفته شده در سازمان بورس و اوراق بهادار با استفاده از روش شبکه عصبي با رويکرد داده کاوي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word تخمين ريسک اعتباري شرکت هاي پذيرفته شده در سازمان بورس و اوراق بهادار با استفاده از روش شبکه عصبي با رويکرد داده کاوي :
سال انتشار : 1397
تعداد صفحات : 13
چکیده مقاله:
ریسک اعتباری را میتوان به عنوان ضرر محتمل، در اثر یک رخداد اعتباری بیان نمود. هنگامی که توانایی طرف مقابل در یک قرارداد در تکمیل تعهداتش تغییر نماید، این رخداد اعتباری اتفاق می افتد. شبکه های عصبی به دلیل دقت بالاتر و حجم محاسبات پایین تر نسبت به سایر روشهای کلاسیک در پیشبینی رفتار اعتباری افراد حقوقی دارای اولویت هستند. این مقاله با استفاده از شبکه های عصبی توانمند، در حوزه ی پیشبینی به تهیه و تدوین مدلی به منظور تخمین ریسک اعتباری مشتریان بانک با رویکرد تلفیقیMLP و SOM می پردازد. مدل پیشنهادی که دارای ساختار همزمان رو به جلو و جانبی است، شبکه ی عصبی با اتصالات جانبی نام دارد. داده های لازم برای شرکت در آزمون، از 49 شرکت پذیرفته شده در سازمان بورس و اوراق بهادار در صنعت داروسازی به عنوان اعضای جامعه آماری قابل استناد انتخاب گردیدند. بررسی عوامل موثر و تاثیر گزار بر ریسک اعتباری از اهمیت بالایی برخوردار است. بنابراین جهت استخراج زیرمجموعه ی بهینه از ویژگی ها، روش PCA بکار گرفته شده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان میدهد که نسبت بدهی جاری به ارزش ویژه، نسبت کل بدهی به ارزش ویژه و ضریب اهرمی بیشترین اثر را بر شرکت هایی با ریسک بالا دارند. همچنین نسبت جاری، نسبت آنی، بازده دارایی، حاشیه سود، دارای بیشترین اثر بر شرکتهایی با ریسک پایین را دارند و نسبت جمع دارایی های شرکت، تاثیر چندانی در وضعیت ریسک شرکت های مذکور نداشته است.
